Wednesday, May 29, 2013

Septechs Teacher's Day Celebration

Hey and Assalamualaikum :) 
Yeah first of all, i'm truely sorry because dah lamaaaaaaaa sangat dah tak update this blog. Kindly i'm busy and a bit lazy for sure haha. Al-maklumlah this year SPM gahhhhhh -,- 
This year i was like 'busy gilerrr' dekat sekolah. With some event kena handle lah apa lah. and the last event that kena handle was on Teacher's Day Celebration. I hope lepas ni dah takde la bcoz kena focus on study pula, tak lama lagi trial and me no ready yet k hmmm >.<
Alhamdulillah, on the Teacher's Day Celebration, me with badan kepimpinan yang lain dah buat yang terbaik for our teachers this year. Dengan hiasan dewan yang GEMPAKSSS giler dan aktiviti yang FUNNN enough eventhough it takes time yang agak lama jugak lah on that day but who cares, as long as the teachers took part and have fun kan.


Dengan kerjasama semua badan kepimpinan(Pengawas, PRS, PPS & Badar), secara tidak langsung hubungan kami semua bertambah rapat. No more gaduh gaduh antara badan kepimpinan lagi mcm cerita-cerita yg didengar that was our seniors punya batch banyak berlaku pertelingkahan. Kami pun cuba elakkan dari berlaku mcm tu. Kami nak our batch(batch 8) SMT Sepang tahun ni are the best, in-shaa-Allah :)


The cake was cute huh? :D



Looks fun kan? All the teachers took part on the activity that AJK Sukaneka have prepared. 


Look, i'm there. Try to find me muahahaha. This is AJK Sukaneka and i'm the one of this AJK ngeee ~




and yeah, this is my form teacher, Pn Siti Hasliza binti Mohd Salam. She's quite pretty you know. Tengok lah cikgu siapa kan kahkahkah.  She's teaching me in Chemistry subject. Rasa bersalah menimpa diri apabila dia asyik tanya "mana hadiah saya?", and I answered, "errr sabarlah cikgu, tunggu lepas 31May nanti ok?" hihihi. What's with 31May? It was her birthday! and i've got a plan to celebrate her birthday naik cuti sekolah ni mweheheee.

Rasanya cukuplah berkarang for this time. Ada lagi cerita best about my school but later on lah titewww kongsi yewwww haha.

So before i end up this post, here's some video of Hari Guru from batch 8 students of SMT Sepang(SEPTECHS). Enjoy!