Sunday, December 12, 2010

Reunion !

11.12.2010 , yeah . reunion , meet my old friends yg kini digelar budak pandai . jeles aku . haha >< siape ? nurin , hannan dgn farah nur alia . Nurin budak Sekolah Sri Puteri Cyberjaya (SSP) wo , Hannan budak Sains Bagan Datoh Perak , Farah pulak MRSM Muar . segan do , lagi lagi lame tak jumpe . first2 jumpe td senyap je . haha . da lelame tu okey lah . Gather dekat Sunway . kul 11 pagi . mama yg tolong hantarkan . sayang mama ^^ . then kuar2 kerete , nampak hannan . dea pon baru sampay .  then kiteorng gerak g mc'd . meet la nurin dgn farah pulak . whoaa , tak sangke , semue baju colour same . hitam derr . haha . then , dah meet gerak TGV Cinemas . naseb baek line tak panjang sgad . then , beli tiked cter The Chronicles Of Narnia : The Voyage Of The Dawn Treader 3D . start kul 1:40 . so kteorng g makan dulu then window shopping ! pastu sampay mase nak tgk movie tu . best . the movie was interesting ! ;D
Rapunzel (3D) sudah tgk , Hantu Kak Limah balik rumah sudah , The Chronicles Of Narnia : The Voyage Of The Dawn Treader (3D) sudah .Bile dapad tgk Harry Potter and The Deathly Hollows , Part 1 pulak ney ? hmm .
then habes kul 4lbeh mcm tu . window shopping again . pastu g satu tempat ney . tempat mesin snap + edit pic . rm20 rggt do . tp kiteorng empat orng share duit la . so jadi rm5 . kelakar do dlm mesin tu . haha . lagi lagi bile kene cepat sbb tempoh mase mesin tu bergerak . haha . kelam kabut jadinye . time edit tu lagi la . tak paham mende . yelah , dea tulis bahase jepun kodd . mane la nak paham . aha ! drpd 9 pic kteorng tangkap , 1 gamba je yg dapad kiteorng tekan & keluar dari mesin tu . haha . bodoh punye mesin . haish . tkpe la . asalkan ade gamba yg boleh buad kenangan . then window shopping lg sekali sampay la balik kul 6 petang . sebelum balik tu sempat lagi g Starbuck . beli Mocha . sampay rumah dlm kul 6stgh petang mcm tu . tade la penat sgad hari nie . dah la . sampai sini je . k see you later . tata ! ;)

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!