Sunday, January 23, 2011

mengidam gila ^^

mengidam gila nak bende nie ,,

Before PMR ,


DSLR !!!
(takkesah ape brand pon , asalkan yg mcm nie :p haha)

OR ,


Handycam !!!

"kalau takdapat nie after PMR pon jadi lah -- hahaha ."


After PMR ,,


Nokia E5 !!!
& bende2 latest akan datang lepas PMR nanti :)

"kenape tak blackberry ? nanti anda akan tahu ,
haha !" :D


After SPM atau after dapat masok U ,,


apple laptop !!!

OR ,


SWIFT !!!
( comel gila kereta nie . setiap kali jalan2 dgn parent tetibe ternampak kereta nie , i will say , "mama mama , nak kereta tu ! hahaha " . dah lame mengidam ouhh >< )


andd after dah kerje ,


ha , baru lah i-phone 4 atau blackberry ! :D

"taknak lah mintak abah i-phone , nanti abah kasi abah punye je . buad ape . orang nak yang baru bukan yang dah digune . so , baek mintak i-phone 4 . hahaha !" xDD

so bile dah kerje antare due phone nie lah yang aku nak sangat ^^


eh kejap ! ade lagi . haha !

neyh ha ,


I-Pad !!! ):


****************

kalau nak semue sekali nie , kene cari suami yang kaya lah nampaknye -- hahaha !
...........................

semue nie angan-angan yang sudah melebihi had . weee :)





No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!