Monday, May 2, 2011

We are sisters ! :D




siape nie ? who else kalau bukan my sis name's Nurul Asyiqin . okayy , this is a story about us . 

Anak perempuan Mohd Razali cume aku dgn my sis nie je . Kalau pape yang perlu dibersihkan ke , nak disuruh ke , mama & abah mesti jerit name kiteorng ONLY . tak sah kalau tak panggil sehari . TAPI , my sis nie study at sekolah berasrama penuh , so dia dapat lari dari tanggungjawab die sebagai kakak paling sulung di rumah . cess ! -.- okay takpe , so aku je lah yg kene setiap hari . tak buat , ape lagi , mama & abah marah aku je ah . pffft -.- bila dia balik cuti pulak , mmg die ah yg kene buat kot . haha . my sis & I nie mmg suke bergadoh jugak . pernah beberape kali kiteorang perang gila-gila ah . tapi , mama tengok je en .  mane taknye , masing2 dah besar , dah 'anak dare' , ecehh , haha , so kiteong kene lah pk sendiri kan . :D tapi gadoh gadoh pon , berbaek jugak lepas tu . biase lah , kate we're sisters kan . :D
Then , kalau time holiday memane pulak , kaki captha kiteorng je lah . dlm memory camera , gambar kiteorng je yg full . tu , 3 gambar kat atas antare contohnye je ye . HAHA .  

em, okay ah , i will stop here . continue in the next update kay ? see ya , babai :)

p/s : feel free to visit my sister blog ? here i give you her blog website , http://www.wondereyeinthesky.blogspot.com/ . :)

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!