Monday, May 30, 2011

thanks mama ^^

today , plan aku , my mom & my sys nak pegi PKNS for beli barang & choose kan nced utk mama . lepas sampai sampai , pegi lah shopping barang2 yang perlu siket . then , sampai satu tempat jual handphone . then aku tarik mama sampai ke tempat jual nced nokia . kiterong mmg nokia je dari dulu , tiade jename lain kay . wkaka . then , first mak kate nak pilih C3 . aku pon kate "pilih X2 lah mak" . mak pon okay je . tak lame lepas tu , aku pulak yg rase nak sangat ncedd baru , so buat lah muke depan mama . pujuk byk kali , then you know what , mama kasi ^^ my sys pon dapat . buy 3 handphone in the same time :D gembira gila . mama pilih X2 , my sys pilih X2 jugak , me ?

N - C3 

semue different colour. mmg dari dulu nak lah kan this phone . then akhirnye , i've got it ! okay , i really love my mom so damn much !!! and i will try my best in my PMR soon for my lovely parents too :) 

END OF POST

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!