Saturday, July 2, 2011

Seminar terbaik ! :)

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia :D dah lame aku tak update , maklumlah orang bekerjaya haha :P

okay, story about 2 Julai harini , aku pegi seminar woo , rajin tak ? haha . best lah jugak kan walaupon kene blajar subjek PMR sementara orang lain p lari 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia tu & enjoy hari kantin kat sekolah :P tapi takpe , pegi seminar lagi syok kan batch melayu form3 kan ? lagipon kitorang dah lari awal awal dah , dapat sijil kebangsaan gak nanti :P HAHA . seminar ape tu ? Seminar Didik Rakyat anjuran Bank Rakyat & Berita Harian dekat UNITEN :) ade sesi bergambar lagi , harap harap lah masuk muke depan surat khabar Minda Berita Harian lah kan *poyosss* HAHA . bertolak p sane dalam kul 8 mcm tu lah gak . sampai sampai sane , tgk tgk sekolah kitaorng lambat . dah start dah pon . ramai jugak lah campur sekolah lain . terjumpe lah kawan lame kat situ . pastu habis kul 5 . sbnrnye nak ckp kat sini , time subjek sains paling best ah . hehe . orang yang mengajar tu mmg KAWTIM ah kan :D pastu sebelum balik , sempat lagi tangkap gambar ramai ramai kat U tu :) tunggu gambar dari AFIQAH SYA je ni ;)

dalam kul 6 mcm tu pulak sampai ah rumah . mak tanye best ? aku jawab "best" . pastu mak tanye , seronok p U Tenaga Nasional tu ? aku jawab "boleh lah" haha :P then mak pon cakap , "ha belajar betolbetol , dapat lah masuk U tu , abah kan keje Tenaga Nasional senang lah nak tolongg " . aku jawab , " ERR , heee yelaah ma . hee " . pastu abah pulak menyibuk :P haha , dea ckp , "mcm mane nak tolong kalau result tak berapa bagus." . grr , abah ni >< sabar dulu , takpe tgk lah nanti ONE DAY insyaallah i will prove it . eceh :D bak kate cikgu hasila kat mama , "eh sape kate Syafiqah ni tak bagus , dia ni bagus . kunk tetibe dia tunjuk taring dia time PMR kunk terkejut puan." . *berbunga dah hati ni guru kelas ckp mcm tu mase hari akademik . hahaha* doa cikgu tu, amiiinn !! haha aish , dah melebih dah pulak aku ni , eh takpe biar lah :P HAHA kay dah dah . sampai sini je lah . so babai :))

END OF POST

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!