Friday, September 2, 2011

Raye raye ! :D

Aish , dah balik rumah ): cepat je mase berjalan .
raye kat Muo pon tak , kat banting je ><
dengar cerite keluarge tu dtg beraye kat muar malam raye ke-2 pulak ,
then malam tu riuh sesemue lah ,
i was like , "ala , tak best nye takde malam tu" .
ish , ape pon takboleh -.-

Raye kat banting pon okay actually . 
tapi takhabeshabes kene bahan dgn makcik-2 ,
"die ni dah married lah , takpayah lah duit raye , LOL "
aku pon , "ish mane ade mane ade , nak jugak !" #buatmuketoyasiket :P
HAHA dapat jugak duit , ngaha , bluek :P

dah dah , balik Puchong jugak dah skrg . 
tunggu orang Muo dtg rumah jelah , boleh raye sesame kat sini .
kan Ema kan , tunggu kau je ni :D btw , goodluck trial ! buat leklok , SPM SPM :)

bawah ni gambar siket beraye dekat Banting , ngehngeh :D
|
V





Hari 31 Ogos 


(Hari Jadi Anak Merdeka sorang ni 'mesti' , kalau tak merajuk.)
So sambut dekat banting :)


[ time ni dekat rumah Pak Su Ijal :D ]
okay , mmg takboleh belah . Sumpah lawak for us time ni . XD
Pak Su Ijal kononnye kate, "tu air oren penat lelah org buat berjag-jag tu, minum lah". :D
bile masing-2 dah minum , semue gelak , "ek'eleh, Tropicana Twister je, penat lah sangat, hahaha".
then bile mama nak amik gambar , semue promote air jelah ~ Tropicana Twister ! ngahaha :DD


END OF POST




No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!