Thursday, February 24, 2011

hoki -,-

cess . hoki . haha . budak lawan tadi bapak kerek , mulut2 pon spisis mcm gampang . pompuan laki hoki sekolah Puchong Perdana tu semue same jea, ade hati nak low kan dak pbp ? tu lah , orang dah perasan lawa , perasan hensem mcm tu lah en ? sumpah burok do muke korang , kalau perangai mcm tuuttt en ? xD dahdah .
cerita fasal dlm bas , baru best . HAHA . mase on the way nak ke stadium . bapak kecoh bas dgn lagu jiwang . nak karoke pon lagu jiwang karat pagi pagi . aish ! mmg gile aah dak2 laki . haha . pstu time balek tu pon dlm bas bertambah kecoh lah . kali niey lagu semangat gile . sampai cikgu Sarah pon bengang sbb kacau oorng nak tido . tapi dorang pandai amik hati cikgu dgn nyanyi lagu special utk cikgu Sarah . terbaek ! HAHAH .
then sampai sekolah kene bebel dgn cikgu dulu baru balek . balek balek , makan dulu ramai2 kat fc , pastu lepak , Fuad join en ? haha . best kutuk & perli orang , lagi2 cakap fasal dak P.Perdana ? HAHAH . mcm mcm topik korang kuarkan en . aish . lepak2 mmg lawak sampai kul 4 . then , pegi bola jaring pulak .
pastu lalala ~ malas nak cter . mengantok dah >< sleep dulu . chaww .

---------------------------------
lagi satu , for someone ,

p/s : menyampah kod . perangai you kan , makin lame makin menyetan , dan itu membuatkan i lagi meluat . sorry yea . saye makin lame makin suke cakap direct ! :D but sokehh , ily ! :P

byebye ~

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!