Friday, March 11, 2011

kisah hari ini.. gembira, kelakar, penat, sedih, takot semue nye ade :D

11.3.2011 , Jumaat ! hari nie aku terbangun kul 7 . da lah nak siap pon lambat , comfem masok skolah lambat punye lh . then , kat sekolah , gila kesunyian dlm kelas , grr , wawa ! -,- tapi nasib baik dlm kelas je , ;D pastu balek , aish , hujan tak berhenti2 dari pagi . hmm , kuasa Allah . balek jalan kaki lah dlm hujan . sejuk je , best ^^ then , balek2 , makan , siap2 , keluar ade plan sblum pegi training dgn fyra . keluar rumah , call dea , dea dah dekat pool . aku pon gerak lah , tunggu bas punye lame , last2 naek je lah bas comel tu . free plak . hahaha ! bile dah sampai , pegi pool , wawa , melini , fyra tengah duduk . yg tengah maen pool plak hisyam , haziq & azam . aik , pelik aku tetibe dorang boleh ade . geram btol dgn hisyam >< ahh biar lh . hahaha . lepas beberape minit kemudian , aku dgn fyra pegi tangge boling , nak cari kunci farah . haih , suke sangat hilangkan kunci kan farah , haha , last2 tak jumpe pon . bile nak kuar dari tangge tu , ter-STOP tetibe . tgk dulu muke die , e'eh , FAISAL bt14 & the geng !!! aku dgn fyra terus lari turun tangge sampai ground floor . boleh lagi kan maen kejar2 >< aish , faisal tinggi , bile awk nak pendek ? hahaha , rindu awak , tapi tanak lah tegur , orng tu kan tenga sakithati dgn kite . hee :D pastu aku & fyra dari ground floor naek blek dpan boling ikot Jusco . naek naek , terserempak jugak dgn diorang . pastu buat bodoh je lh . jalan cepat2 pegi popular . wawa , melini & the guys ade kat situ . rajin pulak mamat mamat niey bace novel . HAHAHA . then2 jalan2 jap , aku , fyra , wawa , mel nak balek p sekolah . training wey . cikgu sarah membebel gak kunk .
pastu balek lh kteorng berempat , mamat2 tu pegi tgk wayang -,- then sampai sekolah , ala , dorang tak maen hoki lagi rupenye . melepak dlm kelas cabin tu . pastu dah kul 4 ,, gerak bola jaring plak . mcm mcm hal , first maen happy je . bile nak masuk penghujung , masing2 tade mood . byk hal . hal pasal gempa bumi & tsunami dekat jepun tu isu paling utama . aish , time tu dah start seram . kak teeya niey lh . haih >< maen pon mcm ape . esok pon maybe ade friendly match . hish , belasah je lh . haha . balek tu cerite fasal ketakutan masing2 je lh . hmm . dah akhir zaman babe . mcm nie lah . byk kan lh amalan baik . kbai ~

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!