Monday, July 18, 2011

LOL :P

Hey hey heyloo :D 
aku dapat online on weekdays wey :P wkaka , actually curi2 online je ni >< terjumpe broadband ni tadi , amik , then ape lagi en , on on on ! :D

siket je pon story yang nak di-post harini , pasal JUVANA ! hahaha ,
ending juvana harini ): suke gila tgk cerite ni :D tapi dah tamat dah , ala tak syok ah mcm ni >< hoho
takpe lah , asalkan happy ending :)
padan muke botak , tapi kesian pulak tgk botak last2 tu :P 
bak kate pepatah lah kan , *dah terhantuk baru nak tergadah :D
Hero pulak jadi cikgu woo . HAHA . 
cerite juvana terbaik :D



END OF POST

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!