Wednesday, August 3, 2011

Akhirnye tiba juga bulan Ramadhan :)

Assalamualaikum and hye. I'm back :D actually takboleh lame ni.

aku cume nak bgtau harini dah hari ketiga berpuase. cepat je mase bergerak :) aku cume nak Ramadhan tahun ni Ramadhan yang terbaik buat aku. and other than that, FYI, lagi seminggu je trial PMR pulak tu ><
hari ni mcm biase sekolah bagi balik awal time puase then bile dah sampai rumah, 'buummmm' baring & tidur. penat la katekan. pastu tidur sampai lah pukul 3, bangun, sidai baju, solat and and lepas tu mama call. nak tahu die cakap ape? ayat die really make me shoked! ni ha, "abah had an accident kat tempat kerje. kene elektrik and now kat hospital.". I was like , "what the? Abah dekat hospital? Allah!!" . hope nothing bad happen. ):

kay lah, sampai sini je ah kay. kene pegi masak nasi, mandi and solat asar. then lepas maghrib pegi hospital tgk my dad. boii.


END OF POST

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!