Friday, August 5, 2011

Rindu abah yang teramat sangat ! )';

Assalamualaikum...
Ya Allah.... Kenape lah setiap tahun time bulan Ramadhan ade je ujian yang datang kat keluarge aku ni? Kes bibik lari lah, bibik itu lah, nenek meninggal lah, dan bulan Ramadhan tahun ni punye ujian betulbetul menguji aku sekeluarga, lebihlebih lagi mama ): You already know right what it is? like I wrote in my post before, Abah electrocuted while working in the TNB substation, and his face and hand burned. That has make me very very sad in this fasting month. Die kemungkinan kene tahan dalam wad for 2 weeks. I really hope die akan cepat sembuh because i was totally miss him. Rase mcm dah lame tak tgk tv same-2.. and also who will lead us nak bace doa sebelum berbuka puase? Siape nak jadi imam mase solat maghrib? Mcm mane nak pegi jalan jalan kalau abah mcm ni? I really really miss you abah ): cepatlah sembuh, cepatla tumbuh kulit baru, cepatlah balik rumah... "Abah, I promise i will not be rough with you again...." "Rafiq pon rindukan abah, setiap kali nak makan same-2 die mesti cari abah and nangis kat tempat duduk abah selalu duduk time makan tu. Tapi Rafiq bagaikan takpercaye yang dekat hospital tu abah, thats why die alihkan muke ke tempat lain bile kteorng angkat die depan katil abah supaye dpt tgk abah." . Nak tgk gambar my abah skrg? em maybe takpayah lah kan, i'm sure you will not like to see it. Hmm taktahu nak cakap ape lah. Sedih tak terkate. Berdoa jelah aku sekeluarge mampu buat ):

okay lah, got to go. Mintak doa you all juga lah ye untuk kesembuhan my dad kay? I really appreciate your kindness. Thanks !


END OF POST

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!