Sunday, October 30, 2011

Driving? Err.

Gambar takboleh belah kan? kahkah! xD

Sebenarnye, actually, sebenar-benarnya HAHA #gila , aku nih tak sabar-2 nak belajar drive taw. Tetibe jea kan? Takdelah actually tadi pagi bersamaan hari sabtu 29Oct , my cousins belah abah datang sebab nak melawat abah kat hospital . Kitaorang duduklah hospital sampai petang . Then around 5pm , mama suruh my cousin, 18, beli makanan for dinner . Mama suruh die drive sebab dah ade lesen and aku tolong tunjukkan jalan ke Puchong Perdana , teehee ! Bile tengok die drive tu , wahh nampak senang jea . Nak try jugak sbnrnye , haha . Tapi yg lawaknye , die takbiase lagi dgn kereta yg byk dekat jalan raya tu . Memang aku & 2 more cousins, 19 and 16, yg ikut die tu tolong bagi isyarat ade kereta ke tak kat belakang lah . hahaha . Then kalau semue tak perasan ade kereta yg tetibe muncul tanpa diduga dekat belakang , start ah kitaorang menjerit , "KERETA!!!!" haha . Memang tergelak-gelak ah kalau kitaorang ingatkan balik . Best pon ade . Papepon harini agak menyeronokkan walaupon seharian dekat hospital & memenatkan :)

In conclusion aku memang nak belajar bawak kereta secepat yang mungkin, HAHA. My sis pulak suruh mama ajar die drive kat Muar time raye Haji nanti , soo boleh die buat L dulu untuk dapatkan lesen. Untunglah ~ haha. Syiqah pon nak belajar lah mama ! #okayngengade mwehehehe :3 Okaylah, chiaou !

P/S : Cerite tidak menyeronokkan? Sorry lah yea, hiii ^^ #dahtaktahunakupdateapesebenarnya :DD

END OF POST



No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!