Saturday, October 29, 2011

What a day yeah !

Okay , you see , ape kene ntah dgn aku nih. Gambar takkena pada topik langsung. haha whatever. I just want to say that I MISS MAKKAH and MADINAH SO SO MUCH , Ya Allah ! Rindu nak tawaf & sa'ie iaitu aktiviti yg nampak jea memenatkan tapi tak langsung sebenarnye, seronok bila buat :) Memang nak gila pergi sane lagi . Dosa makin banyak nih >< Kalau ade pape siaran tv pasal umrah and haji jea mesti nak tgk , taktahu lah nape tapi sumpah memang rindu yg amat ! 

Okay , back to our topic about today , 28 October 2011 = Friday . Today kuar dgn Nurul Wahida pi IOI jea jap because die ajak main bowling . Aku pon memang nak lah , dah lame tak main actually . So pi tadi around 4pm , lambat kan kitaorang pi sane ? Well , main bowling jea pon . Main main main , aku menang yoo ! haha #okaykecoh :p Then lepas habis main , jalan lah . Then OMJAYYY ! Bertembung dengan Mr A  with a girl . Aku pon ckp sorang-2, "gf die lettew,biarlah" . haha . Wawa pon buat dek jea bila nampak die tu . Lepas tu My Ciken sampai . Jalan dgn die sekali . Sbnrnye nak tukar phone balik jea dgn die tu . I miss my phone taw :P haha . Lepas beberape minit , Wawa balik so nampak gayenye aku kena jalan dgn die jea >< Takpelah , kitaorang pon dah agak lame tak meet , so bolehh lah , rindu ^^ Time jalan-2 tu boleh tetibe nak makan ice-cream mc'd *nyumnyum , soo pi lah mc'd . Tak sangke pulak boleh terjumpe Mr A tu with that girl again . Soo ape lah lagi , aku pon tegur , 
Me : Hye , 
then die balas Hye balik sambil senyum . Tergoda pulak aku tgk die senyum , then tetibe teringat pulak orang sblh nih, rase tergode tu serta merta hilang haha . 
Then tegur lagi die ,
Me : Awek ke? ngehngeh :P 
Die balas dgn care tersengih-2 , isshhh tampo jugak kunk . hahaha . 
Pastu die pulak tanye, 
Him : Tuhh siape? (merujuk kepada myciken tu)  
Me : Err entah. Tanye lah die. wkaka :D #jawapannaksenangjea :P 
Pastu dah , habis conversation kitaorng . Tak byk pon kitaorang borakkan . Sikit pon jadi lah , lagipon dah lame kitaorang tak saling menegur kot sejak Mamat MKR tu sound die sbb rapat dgn aku dulu -.- Okay dah , cerite dulu . Then time nak balik tu , hujan lebat gila . Mak pulak tanak amik , cess ! So redah jelah , dah lame tak mandi hujan lagipon :DD

Sampai-2 rumah , basah kuyup . Memang tak ah nak mandi , cerite kesayangan 'Nada Cinta' aku tu dah start tu. hoho . Lagi lagi bile tengok Ricky - Randy Panggalila dengan Vito - Aditya Firmansyah dalam cerite tu . Hensem do  kahkah! Lepas dah habis cter tu , mandi , solat , then kuar pi Hospital . Melawat abah yg sedang sakit . Tapi tak boleh tgk abah lelame sebab nurse takbagi, ICU lah kan. Nak tgk pon takboleh, mcm jdgdgeyufkbduygiws ! Haha nasib baik dpt tgk sekejap , tu pon kene masuk sorang-2 . Boleh pulak abah tanye pasal , "dah bagi makan ikan ke belom" ? Ikan die jea die ingat >< haha . Lepas dah melawat tu , balik & MAKAN . Lapau siot , mwehehehe :3 and now online . 

Dah sampai sini jelah . Boboi readers , huhu :DD

END OF POST

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!