Thursday, October 20, 2011

My Ciken :D


Sebelum I start , sesiapa yg tak sudi nak bace tu baik takpayah bace :) 
OKAY , haha . I've found a new boyFRIEND since 13.09.2011 . HEHE :P Kinrara guy name's Arsyad bin Zaiman kalau tak silap . ERR , mmg tak silap dah pon , name die mmg pendek TAPI orangnye tinggi mengalahkan pintu gate rumah saye taw taw . hoho JK :D Die baik , agak rajin solat #ehhiyeiyejeahaha , loving , caring , kelakar #mmggelakmemanjangkalaudgndienih , gedik+ngengade --' and paling suke is die nih tak kedekut . hahaha . Time aku susah die tolong , time die susah pulak aku pulak yg tolong , gitulah kami . Tapi kalau aku taksusah pon die nak tolong jugak . kalau boleh satuu kedai tulah die nak belikan . Tulah , 'murah hati' sangat pon takboleh sebenarnye , HAHA :P Kalau jalan dengan die pulak , terserlah kependekkanku tahu >< huhu . Apepon I be grateful to know him because die dah buat aku takde perasaan lagi dah dkt MKR tu haa , nasib baik die muncul aww ^^ haha #okaydahtakbolehblah :DD thats all i guess . byebye , muahmuah :-*

END OF POST


2 comments :

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!