Saturday, November 26, 2011

My Sweet Buddy :)


MAIGADDD! Terharu tgk blog post kau Nurul Wahida ^_^ Thanks bestie! Kau 2x5 lebih daripada ape yg kau tulis :) Kau baik, kau pandai, kau lawa and kalau y'alls nak taw, die punye suare sedap gila ohh. Pi lah karok dgn dia, SURE korang terpegun bila dengar suare die, lembut gila :D Aku lagi lagi lah beruntung dpt kawan mcm kau babe!

This is the person who i was talking about :


FYI, today 26 Nov 2011 kan? Okay, today jugak lah birthday si kecik ni, haha :D HAPPY BIRTHDAY yea my dear :) #wishbuatkalike3 . Semoga kau dapat ape yg dihajati & selalu jadi seorang yg sentiasa cerie. Aku doakan kau dipanjangkan umur dan dan dapat jodoh yang baik, jujur dan setia kay :) Hadiah? Don't worry, Insyaallah i'll buy it soon ^_^  

ILOVEYOU TILL THE END, Wawa! 


END OF POST

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!