Saturday, December 3, 2011

Movies for today ! :D

Hello and Assalamualaikum :)
Hari ini , me and my sis pergi serang GSC IOI Mall yooo ! hahaha. Kteorng gerak boleh laa awal jgk, around 10:30 a.m like that. Ingat nak suruh abah send us to the Mall but die pergi buat check up dekat hospital plak. But s'okay . There's got many bus can take us to the Mall. AND we just leave our three younger brothers at home... haha. Sorry guys xD

Okay, so kiteorng pon jalan ke Busstop. Sampai-2 busstop, bus pon sampai jgk :D So naik jelah ~

TARRAAA ~ Bas Metro, gagagagaga xD #tuponnaktunjuk :P

Lepas 5 minit dalam bas, sampai lah kat IOI Mall tu. We then proceed to the GSC counter ticket. First, beli 2 ticket for Ombak Rindu , yg pukul 11:45 a.m punye. Then beli lagi 2 ticket for Breaking Dawn Part 1, yg pukul 2:25 pm punye plak. We have spent about RM38 for both of the movies :) Dan kedue-2 nya kami pilih seat tengah-2 dan yg atas-2 HAHA. We watched two movies in just one day yoooo! gagagaga xP


Then blablabla... *SKIP* . Bile dah pukul 11:30 a.m kteorng dah tunggu dpn wayang. Tak sabar act. Dan time dah masuk tu, bile dilihat-lihatkan balik, ramai girls drpd boys.. Kteorng masuk-2 boleh plak snap pic kejap xD



When I watch Ombak Rindu tu, first-2 senyum :) Then, masuk geram >< Lepastu, gelak plak xD Disambung dgn menangis ;'( and lastly Happy Ending ^_^
LOL xD mcm mcm ...


So cerite ni habis pada pukul 2 pm mcm tulah. Then kteorng singgah Popular, tgk-2 buku. Suddenly i've found satu set buku Dork Diaries! I was like, OHMAIIIGADD!!! Nak beli!!! Tapi sayang nak kuarkan duit :( So nanti-2 lah ajak mama pergi situ balik and beli buku tu :)
Lepas dah tgk-2 buku, kteorng singgah tandas plak, nak kencing!! HAHAHA. #tuponnakbagitahuke? lol whatever :p

Then dah pukul 2:25 pm! Time for Twilight plak ^_^
Okay , cerite tu pulak, byk kiss-2, and ehem-2. Ohh sweetnye bile dah kahwin. Nak kahwin!!! OKAY STOP >< hahaha berangan lebih xD Tapi cerite tu habis mcm tu jea hmmmm . Biaselah, dah sbb tulah die tarok Part 1 HAIHHH :/ tapi kan betol aku ckp, Bella jadi vampire jugak and nanti yg akan dtg anak perempuan Bella tu bersama dgn Jacob  haha dah, tgk jelah Part 2 yg akan keluar hujung tahun depan pulak. Lame gila do nak tunggu -.- Papepon, Breaking Dawn Part 1 tu besttt ! :)


So movies yg kterong tgk tadi due-2 best! Mmg awesome habis ah :D BUT FYI , mmg kesejukan betol lah tadi. Masuk 2 hall, due-2 sejuk! -.- Then nak balik plak, HUJANNN! okay, takpe. Memang dah biase dah mandi-2 hujan mcm td --' Tambah plak dgn aku yg kelaparan td. Sampai rumah mmg melantak lah lauk ayam masak merah mama. Nyumnyum! ^_^

Ehh dah lahhh, sampai sini jea. GTG! and btw, My boy tu nampaknya jealous aku pergi tgk wayang td. Atoto, nanti kite pergi same yea ^^ HAHA. 

Kbyeee peeps :)
*Maaf, terpakse re-post balik, ade technical problem. Sorry ^_^*  Actually, 2 Dec okay? heee :)

END OF POST

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!