Monday, December 5, 2011

Bowling with my heart(s)


Today, mama bawak me and my siblings pergi main bowling ^^ Beeesstttttt :P Lepas solat zohor, kitaorng terus gerak ke SuperBowl IOI Mall. Mama belanje..... 2 game plak tu. Memang agak lame ah, dah lah main 4 orang sekali :D Siape jea yg main? Me, kakak, Iwan, Aiman. Mama tak main, die jage adik kecik yg bertuah gila tu xD

Memang banyak gelak main dgn dak-2 yg first time main mcm Iwan dgn Aiman. Care dorang tu yg takboleh blah. Lagi-2 Aiman !

*okay, first die aim #gayemacamhebat*


 *Then lari-3, campak!!!*

*Kaki pon dah takbetol, terus jatuh*

 *Then dgn selambernye die ckp, "hebat tak Aiman?" #padahalmasuklongkang*

Pastu mama dah tension tgk diorang main, terus mama mintak kasut Iwan. Mama pon nak main jugak :D



Yeahhh!!! Mama hebat! haha :D

Pastu sementara tuggu turn masing-2, sempat lagi bergambar kejap ~




HAHAHA xD

and at last, the result !!! Nak tahu kan? Haa tgk ni ...

*First game! Saye menang! Wiiihuuuu haha*

 *Second game! Kalah dgn kakak lah pulak dah -.-*

But its okay, I really had fun today with them. Tapi yg tak syok sangat nye, abah takde. Well, abah kan tgh sakit. Hmmm. Hope abah cepat sembuh tangannya tu, so boleh lah keluar satu family plak lepas ni :)

Okay dah, sampai sini jea ~ Boboiii Muahh :-*

END OF POST


No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!