Thursday, December 22, 2011

Thanks Allah! :)




ALHAMDULILLAH ! :D

Aku bersyukur sgt sgt dgn result aku ni. 
My target sbnrnye 5A's or above. Paling kurang pon 4A's lah.
But alhamdulillah I achieved my target :)
Thanks to Allah and semue yg dah byk membantu, especially my parents and my teachers!
Yang memang aku happy sangat, about my math, 'A' babies HAHA. #okaykecoh
Geo tu mmg aku dah cek awal-2 marks aku, and mmg agak sukar nak dpt A. So aku aim B.
KH plak, okay, tu mmg aku sure takkan dpt A, sbb taktahu lah. Aku takbuat betul-2 sgt time exam tu. KH last paper lah katekan. 
Act, KH paling aku takut, takut Fail. Tapi Alhamdulillah B jugak :)
Papepon, aku bersyukur ke hadrat Ilahi sebab Dia mendengar ape yg aku minta :)

Okay, nak tahu tak mcm mane reaksi aku masa nak ambik result tu?
First, aku pegi dekat meja cikgu tu. Then, tandatangan lah semue tu. Lepas tu, cikgu cari-2 slip aku. Then tetibe Iskandar dtg and dok belakang cikgu tu, sibuk nak tengok result aku =.= haha. So aku pandang jelah Iskandar, tak sanggup nak tgk slip-2 yg cikgu pegang tu. Tak lame lepas tu, Iskandar cakap mcm ni, "Woahh, hebat!". Aku pon dah DUP DAP DUP DAP! Then cikgu ucap 'congratulations' and bagi terus slip aku tu. Aku amik, then mate terbeliak. Lepastu tersenyum and terus menangis! Ape lg kan, yg lain dtg serbu aku sbb nak tgk result :/ Okay, mmg takboleh lupe semue pasal tadi :) 

Tapi kan, aku jealous jugak tgk ramai yg dapat straight A's, especially my old friends :) Congratulations to all who got straight A's okay!

END OF POST

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!