Monday, December 26, 2011

Ikan bakar night ~


Heyy, lame kan tak update? Biaselah, orang malas mcm kite ni mane nak update selalu xD

Okayy, jom bace ni, cerite ni takdelah best mane pon. Just nak kongsi bersama anda :) 
Semalam punye semalam, 24 Dec '11 kot, betol kan tarikh die? Haa hari tu balik lah Muar kejap. Sebab My Maklong nak belanje makan ikan bakar wooo dekat Sabak Awor Muar. Tp gerak balik sane haritu agak lambat siket, dlm pukul 5 ptg mcm tu. Sbb my sis ade kursus amik lesen pebende ntah. Hahahah xD Then dengan hujan & jalan jam lagi , pffftttt =,= Mmg sampai Muar malam lah kan. So mama pon buat keputusan nak pegi tempat makan tu terus, suruh maklong order makanan jea dulu. Sampai teruslah makan kan ^_^ 
Akhirnye sampai Muar dlm kul 9 mlm. Semue dah tunggu dkt Sabak Awor. Ramai kot dkt situ, kitaorang duduk pon menyempit jea >< Takpeeee asalkan dapat makan :) Kenyang doo malam tu. Jyeahh, syok! Thanks to maklong ! :) 

Haa bawah ni ade lah beberape gambar yg ditangkap hari itu. Silalah scroll ke bawah :)










Okay dah, sampai sini jea. Boiiii :)

END OF POST





No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!