Thursday, December 29, 2011

Stemboat night ~


Heyyoo whats up? Hahaha okay, dah bace kan title atas tu? Mesti lah dah -.-' lol malam ni steamboat pulak. Sebelum post ni pasal Ikan Bakar kan? :D Beeesttttt Haha. Nak tahu dekat mane? Tempat die dekat Seksyen 28, Shah Alam. Dekat-2 dgn Alam Megah #mmgdekatpon. Tempat makan tu baru buka, kawan mama punye tempat :) So kalau nak makan steamboat ke ape, pegi lah dekat situ dgn family anda. Serious anda tidak akan berasa menyesal, InsyaAllah. Sebab dkt tempat makan steamboat tu jugak, ade Cyber Cafe dan ade Karaoke! :DD

Nie view depan tempat makan tu ~



Nak makan kat situ, die charge RM20 for seorang dewasa, then boleh amik berape byk makanan pon yg anda suke ^^ Murah kan? For my family, yeahhh it's so cheap! Kami satu family makan pon dah sampai 4 meja besar, so pandai-2 lah bayangkan berape ramai yg makan :3 Time nak masak makanan tu pulak, mmg berpeluh habis kitaorang. Dgn wap gas nye lagi Fuhhhh ~







Malam ni bukan setakat nak makan steamboat jea, sebenarnye nak celebrate kakak punye becoming birthday. Patotnye 12 Jan 2012 nanti, tapi malangnye die dah pergi PLKN dah time tu. So sambut awal lah :)

Thanks to Aunty Pijah sebab dah buatkan kek ni utk kitaorang makan :)
Due kek pulak tu die buat :D

Nieee ERRR Blueberry Cheese kot :3

Haa yg ni paling suke, Oreo Chocolate Cake!

Kedue-duenye sodap aih ~ Yummylicious !

Haaa then terima kasih to kakak sbb dah baik hati suapkan Syiqah kek ni yea. Muahahahahaaaaa xD


Okay lepas dah makan sesemua tu, haaaaa abah tetibe suruh tangkap gambar ramai-2 sebelum balik. Memang semue nak ajee ah ~ :DD





Okay dahhh, lepas habis semuenye. Masing-2 dah keletihan, so kitaorang pon balik :) Mmg perot malam ni full sungguh :D Tp best bile dapat makan ramai-2 mcm ni. We're happy family ~ Ilovethemsomuch Kbyeee and Assalamualaikum..


END OF POST


No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!