Friday, December 30, 2011

Todayyy yeah :D


Okay HAIII :) Hari ini, 29 Dec 2011, my sister and I pergi Mid Valley. Actually nak pegi Mid tu utk teman kakak meet adik angkat die, kononnye nak belanje lah adik die tu sbb dapat straight A's >.< hahaha. Then, beberape hari sblum nak pegi tu, aku pk-2 balik, takut bosan plak ikut die je kan nanti. So I ask Arsyad to follow me today :D Then ajak lah Fyra and his boy tu sekali, but dorang taknak pulak dah =.= So takpelah.

Tadi pagi, i woke at 8 a.m . Kakak kejut bagai nak rak tahu >.< Sooo dgn berat hati, bangun terus mandi. Then siap-2 semue, minta izin abah nak keluar. Tapi sebelum abah bagi keizinan nak kuar tu, boleh pulak die suruh kitaorang sidai baju dulu --' Mmg cepat-2 lah kitaorang amik baju yg dah basuh tu, sidai! Lepas habis tu, abah hantar kitaorang sampai busstop dpn IOI Mall. So kitaorng naik bas dari situ dlm pukul 9 suku mcm tu. Sampai sane around 10 a.m. Awal gila kan? Tahuu -.-'

Then,taklame lepas tu, Arsyad dtg, adik angkat kakak tu pon dtg. So kitaorang seperate Haha. Sebelum nak seperate tu, boleh lagi kakak ckp mcm ni , "Tinggi gila die!". Hahaha aku hanye mampu gelak :DD

Mase dgn Arsyad tu, kitaorang jalan-2 jelah.. Then cari baju die. Die nak beli T-Shrirt. Last-2 beli dkt FOS. Dalam pukul 12 tengahari, kitaorang pergi makan dkt foodcourt pulak. Okay, nasi ayam jea :3 

Then pukul 2 pm, gerak Golden Screen Cinemas, nak tgk wayang! Hahaha. So kitaorang choose nak tgk cerite

SHERLOCK HOLMES

pukul 2:10 pm punye. Okay, best sangat-2 cerite ni. Tak rugi tengok :D 
Lepas dah habis wayang, balik, sampai rumah pon pukul 7pm :) Ehh sebelum tu, lupe plak. Thanks sangat-2 to Arsyad bin Zaiman sebab sehari ni die jelah keluarkan duit utk aku. THANKS untuk makan, wayang, satu set popcorn tu & utk baju yg comel tu jugak yea :D Haaa Nak tahu baju ape?

Nie haa baju die :)


Die pon beli jugak mcm ni tapi gambar lain lah. Ade baju for couples sbnrnye, tp taknak lah. Mahal sgt, Rm70 kot. Kitaorang beli t-shirt lain-2 ni pon dah RM55 :3 Thanks again Arsyad bin Zaiman. Iloveyouanyway :')

Okay dahlah dahlah, sampai sini jelah. Malas nak tulis lg sbnrnye. Kboii ^_^ Thanks sbb sudi membace :D

END OF POST


No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!