Friday, December 30, 2011

Still Under Consideration :/




Alhamdulillah dapat asrama, BUT dapat Electrical tu yg tak berape nak suke :3
Cukup-2 lah abah je yg dah keje sebagai electrical ni :/
Best ke electrical nie? 
But mama ade cakap, amik course ni boleh jadi Engineer :)
Then Nasib baik ade member yg same. SUKA GILAA! 


Herleeah same as me! Yahoooo! :D
But ramai member yg lain dapat dekat Kuala Lumpur :(
Alaaaa Nak situ jugak.. Nanti nak try mintak tukar lah :3
Kalau takboleh pon takpe, Sepang okay jugak. 
Dgr cerite sekolah tu cantik, al-maklumlah sekolah baru kan 
and dgr-2 jugak org kaye punye sekolah :p
SMT Sepang ni juga adalah teknik nombor 6 terbaik Malaysia tau :D
KL plak nombor 2 atau 3 terbaik, mcm tu lah :)
Then dengar cerite, nanti tahun depan, tinggal 10 jea sekolah teknik dlm Malaysia ni.
Taktahu betol ke tidak :3

Niee, drpd Ex-student sekolah Teknik Sepang yg sekarang dah masuk U dah pon atau boleh dikatakan sebagai Jiran lame jugak lah ^_^

Hahaha, mcm tu lah :)
Die ade kate jugak sekolah tu BEST dan cikgu-2 die TERBAIK semue Haha.
Tapi kalau boleh, nak tukar course electrical tu. Nak Perdagangan! >.<
Papepon, nanti nak try mintak.
Ni semue hanya ingin menyatakan bahawa saya sudah pon diterima,
cume perlu persetujuan drpd saya pulak same ade nak setuju ke tidak :/
Kalau korang, korang setuju tak? Emmm 
Okaylah babaiii :)

END OF POST


No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!