Tuesday, January 3, 2012

I'm moving :'(

 
Okay, from the title above, bukan bermaksud i'm moving to a new house okay.
But i will be moving to a new school NEXT WEEK on 9 JAN ! >.<
 


Yeahhh, seriously i hate it >.<
Hostel??! Away from my family?? Okay NOOOO!!!
Hari pertama, aku akan menangis pada waktu malam. Maybee :'( lol
Nanti tak jumpe Rafiq, nanti rinduuu die :3
Okay dah dah, stop emotional. Its gonna be okay...
Btw, i hope Nor Herleeah (my schoolmate) yg dapat same sekolah dgn aku pon akan masuk.
Berharap sangat-2! Die nak masuk, but her father HMMM ..
Then, one of my friends from Shah Alam, iaitu Alieff Azziq, insyaAllah die akan masuk the same school as me. Sebab secare kebetulan die buat rayuan kat sekolah tu, cume lambat je. Kalau masuk pon, maybe die masuk lambat siket. Takpe Asalkan die masuk AMIN.. Adalah kawan jugak xD

Okay, aku dah decide nak masuk teknik. Sebab pakcik-2 smue dah support :)
Mama pon dah okay. Cume dorang kate aku kene struggle betol-2 kat sane, for SPM.
SM Teknik Sepang or lebih famous dgn name SEPTECHS,
I will be there soon. Wait for me yahhh :D
Haaa, aku dah pergi survey sekolah tu, and the school was totally big and nice!!





About course yg aku ambil, aku setuju ambil ELECTRIC ENGINEERING tu.
Sbb ... bace bawah ni


Itu, drpd Hidayah Aziz (kakak saudara), tetapi yg menulis tu bukan dia.
Tetapi ayah die, Encik Aziz (paklong)..
Jyeahh, keluarga saya semuenya penyayang & caring taw. haha.
Kami saling membantu and bg nasihat, kata-2 yg boleh pakai semue lah.
That's why i love my whole family so damn much! ^_^

Eh jangan ingat kitaorang belajar course yg diambil tu je taw.
Kalau mcm tu, tu vokasional. Nie teknik :D
Kat sane nanti aku akan belajar mcm subject SUBSAINS jugak lah.
Ade physics, chemist, addmath. Subsains takde BIO tp ade Account kan?
Haaa aku kat teknik nnt mcm tulah, belajar mcm subsains jgk, tp takde Bio DAN takde Account jgk.
Bio ataupon accout tu digantikan dgn Electric Engineering tu lah. Paham kan? Bagusss :))
Haaaa okay lah tu kan? Teknik ni bukan mcm yg korang pk.
My mom said, Septechs ni die cerewet jgk lah.
Perempuan die pilih mcm yg dpt 5 or 6A's above je.. untuk first intake.
Kalau still ade kekosongan lagi, die akan ambil dak-2 yg takdpt and buat rayuan for second intake.
Lelaki, die bg kelebihan siket. Act, Lelaki mmg senang nak masuk-2 sekolah bagai ni --'
Die choose 4A's pon dah boleh :3

Haaa nie la cerite pasal sekolah yg aku akan masuk nanti :)
Nanti sehari sebelum nak pergi hostel, blog ini akan di update lagi ye. Tunggu ye :D
BOIIII ^_^

END OF POST




No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!