Saturday, March 17, 2012

Alaaa taktahu nak tarok title ape lah :3 Sorry .



Heyy whats up? Kayyy dah lame gila tak update, well orang malas, mane nak update blog selalu :3 lol . Btw, esok dah nak balik asrama dah :( Gahhhhhh rase mcm baru 3 hari jea cuti -__- Tanak balik boleh? K ofcourse lah tak T.T Takpelah, demi SPM tahun depan. Ehh tetibe jea pasal SPM? Harhar! Seminggu cuti ni, hari selasa dgn rabu, 2 hari tu jea hang dgn member. Sad life betol :'( Tak mcm korang, everyday kuar lepak :P 
Kay, Hari Selasa tu kuar pegi library jea. Actually plan dgn Hidayah jea, ketua kelas plak ade Haha. So belajar lah bertiga kat library tu. Kejap jea, dlm 1 jam stgh. Pastu masing-2 dah merungut 'bosan' ~ Then dah bosan tu kitaorg kuar pegi minum dekat restoran my bestfriend, Wawa. Okay, lame dah tau tak jumpa dia. Bila Dayah & si ketua kelas tu dah balik.. Wawa , fyka & i pergi redbox Karok karok , kay best menjerit LOL . 
Hari Rabu tu pulak , kuar pegi TS dgn someone *winkwink* ^_^ Siape ? Ade laaa . Nak tahu jugak ? Tanye depan depan meh , insyaallah korang takkan dpt jawapannya . hahaha :P Kitaorang pegi TS just tgk wayang & karok dekat Neway jea ~ Pastu dah balik :) Btw , first time kuar dgn dia :3 and and FYI , kitaorang member je pon, jgnlah pk lainHAHA :D
Kay , tu jelah cerita pasal hang cuti ni. Skrg pon dekat Muar , balik sebab makcik sakit teruk . Hope die cepat sembuh. Amin ~ oklah oklah, gtg now . See you in the next post . Babaiii . Salam :)

P/S : Byebye holidays T.T

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!