Sunday, April 15, 2012

*KRIK KRIK*




Alhamdulillah, aku dah boleh biasekan diri dgn life baru. Takdelah susah mane dok asrama, just sometimes tu agak tension dgn pelbagai masalah yg berlaku kat diri ni. But as long as kita dpt handle benda tu, everythings gonna be okay. I love my dormmates ♥ Dorang baik, dorang cool (Y) && dorang taksuka cakap belakang :) Hmmm cepat jea kan masa berlalu. Pejam celik pejam celik dah bulan 4. Means dah 4 bulan aku dok asrama tu. Fuihhh rase mcm baru smlm dok asrama lol. Then mcm mcm benda dah berlaku kat sekolah tu. Haaa lupa nak cter pasal larian merentas desa haritu. Wuhuuu BETHA wins! Aku tak dpt nombor pon, just dpt mata jea haritu :3
 P/S : BETHA for rumah hijau and me, ofcourse lah hijau. Dari form1 sampai skrg still rumah sukan warna hijau. Takpernah nak berubah kay. Bbbbut my favourite colour bukan hijau yea anda anda semua. I like merah ~ Hewhew :B

Hujung minggu ni aku balik rumah. Patutnya minggu ni bukan minggu balik, tp dah dapat balik kan, nak buat mcm mane. Balik je ah. Siape taknak balik kan kan Haha. Tapi rasenya kitaorang dpt balik ni disebabkan Kejohanan Antara Teknik (KAT) yg akan diadakan pada 1 atau 2 Mei nanti kot. Septechs jadi tuan rumah tahun ni. So nnt sesiape yg tak terlibat dapat cuti SEMINGGU wooo. Kau ado cuti-2 ni? Ado? Takdooo. Kayy berlagak gilaaa ~ Hahax :p

Kat sekolah 2 mggu yg lepas takhabishabis lg pasal 5S. Yelaah kan, sekolah kitaorg tak dpt sijil lg. Selagi tak dpt, selagi tu kitaorg kena buat 5S. Ishhh bosan betol :3 Then khamis lepas patutnya dah audit, tp tak dgr cerita plak samade dpt tak sijil tu ~ haihhh biarlaaa . Haaaa nak dengar cerita tak? Aku taksukaaaa time fizik hewhew :B Cikgu nya tersangatlah menggerunkan. haha. Haritu die masuk, kitaorg satu kelas kena berdiri atas kerusi. Orang lalu-lalu sebelah kelas, masing-2 time tu rase malu gila kot *ambil buku tutup muka* >_< Then kalau nak tanye soalan pape, kena marah atau kena cubit dulu baru die akan jawab Hahaha. Mane tak Fizik aku gagal ? wkaka! Haaa nak tahu result UB1 haritu? Ce tengok bawah ni ... 


Lepas banyak main-2, itulah hasilnya .. Result aku tak segempak korang. Sobs sobs :'( Takpelaa baru Ujian kan. Exam nnt nak buat betul-2. InsyaAllah ~
Ehh dah lah dah lah, stop sini kay.. Dah penat menaip KOT lol :p 

Haa tapi tapi sebelum tu, for netball team smkpbp1. Goodluck for y'alls on Monday and Tuesday nnt. Tournament kan? Main pakai skirt lagi ke nnt? Haha jk. Do the best tauu! Sumpah rindu nak main netball dgn korang lagi :') 

Kay dah dah chaww ~ byeee SALAM :)




No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!