Monday, April 30, 2012

Sakit hati ada jalan penyelesaian yg baik.

 Heyy and Assalamualaikum..

Post kali ni just want to show you something about bila orang tak dpt nak terima sesuatu keadaan.
Eventhough orang yg buat salah tu dah byk kali mintak maaf, tp die tetap tak dpt terima.
Then nak ckp orang yg buat salah tu tak mintak maaf langsung laa kononnya.
Eh hello, open your mind please.. Benda ni boleh settle elok-2 okay, takperlu nak guna kate-2 kesat & buruk-2 kan orang yg buat salah tu depan semua orang. Sampai nak bg the whole world tahu laaa. Tahu tak sakai? Haaa tu sakai lah namenye tu :P

Okay let see ape org tu buat :-

First


Second


 Third


and last 
 

p/s : click the image to enlarge :D
 
Haihh taktahu nak ckp mcm mane. Okay nvm, let he say whatever he want to say. Die perlu tahu, couple ni tak semestinya selamenya. Please remember, "orang yang berkahwin pon boleh bercerai, ni apatah lagi orang bercouple" . Tak guna pon orang tu buat mcm tu kat orang yg dah buat salah tu . Die kena pk, belajar tak habis lg, spm pon tak lepas lg, kenape perlu ambil serious tentang couple? 
Kalau nak bercinta sekalipun, jangan nak bg sepenuhnya hati tu dekat org tersayang, kan dah terluka bila putus. Dah laaa dah laaa. Taknak cakap banyak pasal benda ni. 

K dahh byee, SALAM :)

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!