Monday, June 4, 2012

Cerita semalam semalam :D

Heyy & Assalamualaikum (Y)

Fuhhh dah lame betol tak update blog. Sorry, saya tak serajin bloggers yg lain nak update blog selalu ni hewhew :3 Ehh lupa nak bgtahu anda anda, sblum masuk sekolah lepas septechs dapat cuti seminggu haritu, saya jumpa dgn kawan kawan lame saye tau tau. Tapi tak semua :'/ Alaaa takpee, asalkan ade jumpe mereka :)



Okayy, Harini dah masuk minggu yang kedua holiday, next week dah kena balik Septechs balik dah dan semalam saya baru patah hati dgn sorang budak septechs ni T.T Haha joke. Haaa cerite pasal Septechs, exam dah habis tau tau. Fuhh legaaaa, takpayah nak bace buku gila gila setiap malam lagi dah. Takpayah nak kacau akak senior suruh tolong ajarkan lagi dah HAHA tapi nnt ade exam lagi kena buat lagi :3 Ohh FYI haritu saya study last last minute okay harhar :D Dan saye berharap result nanti tak teruk :/ Takuuttt. Nanti dah lah ade hari parents ambik report card. Habissss :/ Haha. 

Okay dah, forget about result. Haaa ni, sebelum exam haritu, dak dak Calon Prs 2013 ade pegi lawatan tau ke Dataran Merdeka. Sempena program Jejak Warisan. Sumpah pegi sane rase mcm diri ni baru sekolah rendah. Sbb time tu mcm dak dak septechs je kot besar besar -__- Nah, bawah ni ade sikit pictures time pegi sane :3







Haaa itulah calon prs. Belum comfirm jadi prs lagi, kitaorang masih lagi dalam sesi pemilihan selepas kene interview byk byk kali :3 Kitaorg ni dikira tabah jugak lah sebab kena interview  tp  ni bukan interview biase biase je tau, kteorg kena psiko habis habis dgn senior-2 prs -.- haha.

Dah, enough with prs thing :P Now pasal cuti minggu pertama haritu pulak. My cousins dtg rumah on that week. Memang keje kteorg berjalan jelah kan ~ Hari rabu haritu pulak, my friend, Iffah punye hari jadi. So die ajak lah keluar sambut birthday die dekat Time Square. But haritu tak berjalan dgn birthday girl sgt, sbb saya dgn cousins dtg lambat. Al-maklumlah pagi tu hujan. Nak kuar kena tunggu hujan tak lebat. Pfftt ~ Jumpe die pon sekejap, ambil-2 gambar kejap then dah. Seperated balik. Sbb ade yg nak masuk Cosmo World, ade yg kena balik awal.  Mcm tu laaa. Tapi takpe, ade lah jugak gambar yg boleh buat kenangan Hewhew :3


      

Bersama birthday girl yang garang Harhar :D



4 gambar ke bawah ni gambar budak-2 kelas Kejuruteraan Elektrik 3 ^^




---------

   





Haaa sampai sini jelah. Tu jea cerite dapat dikongsi. Nanti kalau ade benda lagi, saya kongsi lagi ye ye? Harhar :P Hope anda anda enjoy membace. See yaa. Byeee & assalamualaikum :)

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!