Friday, July 6, 2012

Heyy and Assalamualaikum (Y)



Ehh eh ape khabar? Ade sihat? Ohh Alhamdulillah sayaa sihat #okaycakapsorang-2 LOL xD 
Harini dah masuk 6 Julai 2012 bersamaan 16 Sya'ban 1433 Hijrah. Semalam Nisfu Sya'ban, alhamdulillah dapat puasa sunat. Actually just now kat sekolah ade Hari Bicara Akademik. Alaaa yg parents dtg amik report card bagai tu. Result takdelah cun sangat mcm korang. 


See! Tak selawa result korang pon kan? Haaa menurun kot semue. sobs sobs :'| Takpee laa boleh cube lagi kan. 
3 hari balik ni dok rumah je laaa. Tak lame lagi nak masuk Ramadhan. Puasa weh puasa, lepas tu raye kay ? haha. Cepat je masa bergerak. 

Haaa cerite pasal masa, cikgu practical math mode iaitu Cikgu Liyana dah tak mengajar kelas 4KE3 dah lepas ni. Sumpah sedih :3 Mesti rindu cara pembelajaran dia nanti yang suka sangat suruh buat group dalam kelas. Semalam 2 jam cikgu duduk dalam kelas sebab nak sambut hari last cikgu. Sesi luah perasaan jujur-2 semue. Bergambar-gambar, makan cake lah eventhough ade yg puasa -_- , main gitar nyanyi nyanyi untuk cikgu & last berteka teki cerite-2 bagai lah dgn cikgu. Bestt moment ever lah dgn cikgu smlm. Dari bulan 2 sampai bulan 7 je die mengajar. Haihhh rase mcm baru semalam je cikgu masuk mengajar. Eh eh sebab cikgu liyana jugak lah math mode for mid year exam ni dapat A- tau :3 Thanks cikgu :)

Dah lahhh, cukup-2 lah sampai sini je eh. Byeee jumpa di post seterusnya. Salam :D


No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!