Thursday, August 16, 2012

Sometimes life can be better than before (Y)


Oh heyyy :) Lame benor dah tak update ni, nampak sangat pemalas nak berblogging dah :3 lol.
Okayy esok esok esok dah nak raye ! Cepat je Ramadhan dh nak berlalu pergi ~
Baju raye, ofcourese dah beli. Sepasang jea tahun ni, takde mase nk beli banyak-2. Mane taknye, asyik terperap dekat asrama je -___- 


Nampak tak semangat kitaorang test baju dlm fitting room tu? Ehh haha peace (Y)

Okay dah, ni kali ni nak cerite pasal birthday. Birthday dah lepas dah dan kali ni punye birthday time puasa, so no cake for this year T.T

But tahun ni i've got presents from my new friends ^^ *winkwink*

Yang ni from Mr. R ~ 
K tak sangke dia akan bagi hadiah :3 Lepas rehat haritu, masuk-2 kelas terus sorang dak kelas ni bagi. Dia kate Mr.R ni yang bagi. Ohh main pass pass jea. haha nvm , so thanks a lot to him :)

Okayy yang ni pulak simple but kreatif! Yang ni ikhlas dari Mr. F pula :D 
Dia ni pon same je main pass pass :P Lepas rehat , mamat kelas sblh panggil, then dia bagi. Yang tuannya pulak dah balik. Cehh :3 hahaha . Thankyouu so much to him too !

Hadiah yang seterusnya, chocolate cadbury dengan marshmellow! 
wooo makanan pulak :D this from sorang abg form5 ~ cehhh abang :3 hahaha
dia ni pon main pass pass jugak. Time tu dekat-2 DM, nak duduk kat meja makan for buka puasa. Then bila tarik-2 kerusi, jeng jeng jeng, ade satu beg kertas lawaa gilaa atas kerusi tu. Then dok kecoh kat situ, "siapa bagi ni siapa bagi ni?" . LOL . Last-2 sorang akak ni bgtahu lah siape yang bagi :D
Thanks abg hardcore tapi murah hati :D Dia ni selalu jugak belanja air float kot time berbuka,budak dorm dah jealous dah cause hampir setiap hari dapat. Lalalala ~ hahaha 

Okay last , 

Dapat BEAR !!! Lembut gilaaa ah , best sangat bila peluk ^^ 
Hadiah feberet ni from MR A ! :D
Thanks thanks thanks! xoxo
yang ni gentle , bagi depan depan je , tak main pass pass hahaha 
Suka gilaa ah ~ *muah pipi kiri muah pipi kanan* okaygatal :3 lol

Okay dah, dapat empat hadiah dalam hari yang berbeza tapi dalam minggu yang same :D Thanks sesangat for them! Semua jenis pemurah ^^ Tp semua laki je , pmpuan mane? K ni nak touching -____- haha joke.

Budak dorm pon ade belikan kek ~ Kena prank sekali malam tu. Main kek dengan bedak. Habis muke malam tu buruk gilaaa LOL Thanks to them <3 

Memang berbeza sambut birthday kat asrama dgn yg sebelum2 ni punye :)

Okay need to go now , Byeee Salam :)

Oh ya, and i would like to wish to all Muslims , SELAMAT HARI RAYA ! 


No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!