Thursday, October 25, 2012

Kenangan terindah??


Heyyoo peeps :) Fuhh berhabuk sangat-sangat dah blog ni *tiup* *tiup* *habukberterbangan* :D Maaflah dah lama sangat tinggalkan dunia blogger ni. Sebenarnya dah lama tak berblogging ni sebab... Sebab.... Malasssss zzZzzZzz haha K ni pon baru lepas ubah suai sikit-sikit blog ni. Nampak pink sangat kan? Sorrylaaa, stilll dalam proses pengubahsuaian Hikhik.Ok gambar atas tu, sebenarnya saja-saja jea letak. Mencapub kejap. Tak suka? Ehh ehh suka hati wa lah der *peace* Berdasarkan tajuk kat atas tu, sebenarnya ni nak kongsi sikit pasal memories. Hmm, sebelum tu nak tanye. Kenapa masih lagi nak tunggu orang yang dah lupakan kita? Kenapa tidak teruskan bersama orang lain? Kenapa yang EX juga perlu diingatkan lagi? Sebab tak dapat lupakan memories? OK. Meh dengar sini. Memory yang indah dan sekarang still lagi indah, kita simpanlah. Tapi kalau memory yang indah tapi sekarang dah jadi suram dan menyakitkan, buat apa nak disimpan? Buat apa nak dikenang lagi? Cukuplah sekadar anggapnya sebagai benda yang dah lepas. Tak perlu lah harapkan orang yang tidak mempunyai perasaan 'cinta' dekat kita. Jangan salahkan benda yang dah lepas. Jangan salahkan 'DIA'. Sesungguhnya takdir dan jodoh semua tu adalah ketentuan Allah. Tanamkanlah sifat redha dan sabar selagi kita masih hidup k. Diri ni pun pernah mengalami pengalaman pahit apabila ditinggalkan. Tapi buat apa nak ditangisi lagi? Selagi kita move on, selagi kita ada kawan-kawan, benda semua tu dah  takperlu nak dikenangkan lagi eventhough benda tu susah nak dilupakan. Dah laaa, sampai sini jelah k. Harap dapat difahamikan lah ye. Sekian terima kasih. 

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!