Sunday, December 11, 2011

lalalalilililulululololo ~



Heyy takpanjang mane pon post ni. Just sajee nak luahkan something. Hope you don't mind.
Okay, i wanna ask you guys something. If you guys text someone, then die tak reply. Then byk kali korang text die tak reply-reply jugak, what do you guys feel? Okay, for me, its okay then. Maybe busy ke ape ke kan. Then tak lame lepas tu, die tak reply-2 jgk, takde text "sorry tak reply ...." and so whatever tu, korang pon call jelah die. Tapi panggilan korang tu tak diangkat langsung same sekali? Okay, now what do you guys feel? Like F right.... dhsagdewhjdbshiuad -.- Tgk gambar dekat bawah :



But me, maybe a bit terasa jugak lah. Yeahh, mane tak terase, kawan sendiri. Kalau orang yg tak berape nak rapat sgt taknak balas or what, takpe lah jugak. Ni tidak wehh. Whats going on pon taktahu. Maybe ni memang cuti sekolah. Tapi takkan sebab tak sekolah dah tanak bertegur sapa dah. Time sekolah jelah? Okay. Now I wanna make a confession, kawan sekolah yg still texting, chatting and still calling with me skrg ni, Afiqah, Farah and Wahida je kot. Ehh i don't know lah. Okay lah, Byee.

P/S : Sorry if ade yg terasa, but don't you think this is a fact? But s'okay, i still consider you as my friend. I love my friends anyway.

END OF POST

No comments :

Post a Comment

Hyee :)
Silalah Tinggalkan Comment Anda Di Sini!